Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Knap gerenoveerde woning met 3 slaapkamers op een rustige ligging in hartje Tongeren
Tongeren € 335.000
  • EPC 274
  • 3
  • 220 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze instapklare halfopen bebouwing is gelegen in de rustige en doodlopende Kanjelstraat in Tongeren, op nummer 47. De woning uit 1968 biedt een royale bewoonbare oppervlakte van 220 m² en is recentelijk op diverse punten gemoderniseerd, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een verzorgde en direct bewoonbare woning. Bij binnenkomst in de hal, ervaart u meteen de huiselijke sfeer. De woning is efficiënt ingedeeld met een ruime zithoek en eetkamer van 37 m² , perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden.
nieuw
Te renoveren charmante hoeve met veel potentieel
Sint-Truiden € 235.000
  • EPC 1098
  • 4
  • 132 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een authentieke woonervaring in een landelijke omgeving? Welkom op Groot-Gelmenlaan 105, een te renoveren gelegen langs een rustige weg. Dit unieke pand uit 1932 biedt een bewoonbare oppervlakte van 132m², gelegen op een mooi perceel van 8a53ca. Deze karakteristieke woning spreidt zich uit over twee verdiepingen plus een zolder en kelder, elk met hun eigen bijzondere kenmerken. De gelijkvloerse verdieping verwelkomt u in een ruime living van 47m², ideaal voor gezellige familiebijeenkomsten of een rustige avond thuis.
nieuw
Leuke gezinswoning met 3 slaapkamers en zonovergoten tuin in het gegeerde Lummen
Lummen € 350.000
  • EPC 138
  • 3
  • 185 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke gezinswoning met drie slaapkamers? Droom jij van een zonovergoten tuin met zalige veranda? Is een rustige omgeving voor jou zeer belangrijk? Maar wens je daarvoor zeker niet in te boeten op een uiterst gunstige bereikbaarheid? Voor de perfecte harmonie tussen al deze grote troeven nemen we je graag mee naar Broedersveld 67 in Lummen. In deze gegeerde en opvallend rustige buurt houden we halt aan een zonovergoten perceel van 4a 81ca. In 1999 werd hier een statige half open gezinswoning gerealiseerd.
nieuw
Instapklaar dakappartement in het hartje van Borgloon
Borgloon € 199.000
  • EPC 198
  • 1
  • 76 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit dakappartement bevindt zich op de derde verdieping aan de Graethemstraat 4/6 in Brogloon en biedt een instapklare en uitstekend onderhouden woonruimte. Gebouwd in 2010, beschikt dit appartement over een bewoonbare oppervlakte van 76 m², perfect voor iemand die op zoek is naar een comfortabele en moderne leefomgeving. Bij binnenkomst via de entree komt u direct in de ruime woonkamer van 32 m², die naadloos overgaat in een functionele keuken.
nieuw
Mooie ééngezinswoning met 3 slpk op ruim en zonnig perceel
Beringen € 275.000
  • EPC 370
  • 3
  • 138 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze prachtige open bebouwing gelegen aan de Schaapsweg 29 in Koersel biedt een comfortabele woonervaring met een rijke geschiedenis. Gebouwd in 1960 en met een bewoonbare oppervlakte van 138 m², biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin dat op zoek is naar een warme en functionele leefomgeving. Bij binnenkomst op de begane grond, stap je direct de ruime hal binnen, die toegang geeft tot de verschillende leefruimtes. De woonkamer, met een oppervlakte van 25 m², biedt een gezellige plek voor ontspanning en familieactiviteiten.
Rustig gelegen gezinswoning met 4 slaapkamers op 6a 26ca
Verkocht
Rustig gelegen gezinswoning met 4 slaapkamers op 6a 26ca
Beringen
  • EPC 194
  • 4
  • 178 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom bij deze unieke woning gelegen aan Hofstraat 9 in het rustige Beverlo. Deze open bebouwing, gebouwd in 1978, biedt een comfortabele en ruime woonervaring met een bewoonbare oppervlakte van 178 m². De woning verkeert in een normale staat en heeft door de jaren heen verschillende updates ondergaan, waaronder een nieuwe verwarmingsketel in 2016, ramen met hoogrendementsglas, een gashaard in 2017 en zonnepanelen in 2020. Bij binnenkomst op de begane grond wordt u verwelkomd in een ruime hal met een apart toilet.
nieuw
Instapklaar en ruim appartement met moderne voorzieningen en centrale ligging in Hoeselt
Hoeselt € 248.000
  • EPC 200
  • 2
  • 111 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit instapklare appartement is gelegen op Hoflaan 27/2 in het hart van Hoeselt. Gelegen op de eerste verdieping van een gebouw uit 1979, biedt dit appartement een comfortabele en moderne woonervaring, mede dankzij de grondige renovatie die in 2013 heeft plaatsgevonden. Met een bewoonbare oppervlakte van 111 m² is er meer dan genoeg ruimte voor een comfortabel leven. Bij binnenkomst in de hal, die centraal gelegen is, krijg je toegang tot alle belangrijke ruimtes van het appartement.
nieuw
Gunstig gelegen bouwgrond voor een open bebouwing op 7a 92ca
Leopoldsburg € 130.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze bouwgrond in de Kanaalstraat, lot 2, te 3970 Leopoldsburg biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een ruim perceel met diverse mogelijkheden. Gelegen in een rustige en groene omgeving, vormt dit de ideale plek voor het realiseren van uw droomwoning. Met een perceeloppervlakte van 7a 92ca biedt deze bouwgrond voldoende ruimte voor een open bebouwing, waarbij zowel privacy als comfort gewaarborgd zijn. De noordwestelijke oriëntatie zorgt ervoor dat u kunt genieten van de avondzon in uw toekomstige tuin.
nieuw
Knappe bouwgrond voor open bebouwing op 7a 86ca
Leopoldsburg € 130.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) De bouwgrond gelegen aan de Kanaalstraat lot 1 in het mooie Leopoldsburg biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een nieuwe woning in een rustige en groene omgeving. Met een totale perceeloppervlakte van 7a 86ca en een noordwestelijke oriëntatie, is dit perceel ideaal voor wie houdt van de namiddag- en avondzon. Dit ruime perceel heeft een breedte van 19 meter en een diepte van 43 meter, wat voldoende mogelijkheden biedt voor het bouwen van een open bebouwing.
Gezellige, gerenoveerde woning in bosrijke omgeving
Verkocht
Gezellige, gerenoveerde woning in bosrijke omgeving
Mol
  • EPC 270
  • 3
  • 112 m²
In een prachtige, rustige wijk in Mol bevindt zich deze instapklare halfopen bebouwing aan Egelsvennen 38. De woning, oorspronkelijk gebouwd in 1972, is in 2022 volledig gerenoveerd en biedt een comfortabele leefomgeving voor elk gezin. Met een bewoonbare oppervlakte van 112 m² verdeeld over twee verdiepingen, is er voldoende ruimte voor een gezin om gezellig te vertoeven. De woning bestaat uit een begane grond en een eerste verdieping, beiden goed ingedeeld om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Op de begane grond komt men binnen via een hal die toegang geeft tot de verschillende ruimtes.
nieuw
Zalig, rustig gelegen perceel van 4a 08ca voor gesloten bebouwing in Tongeren
Tongeren € 79.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Is jouw gesloten droomwoning nog op zoek naar een zonnige tuin en zeer rustig gelegen bouwgrond? Dan leg jij wellicht binnenkort de eerste steen op lot 2 in Neremsbroek te Tongeren. We bevinden ons in het bijzonder rustige Neremsbroek in Tongeren. Deze leuke bouwgrond heeft een aangename oppervlakte van 4a 08ca. Met een perceelbreedte van 8,70 meter en een comfortabele diepte van 26,98 meter is dit perceel geschikt voor een stijlvolle en hedendaagse gesloten bebouwing. Zo bouw jij hier binnenkort jouw droomwoning met een maximale bebouwbare oppervlakte van 131m² .
nieuw
Charmante open bebouwing met 3 slaapkamers in Heppen
Leopoldsburg € 215.000
  • EPC 1011
  • 3
  • 117 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze charmante bungalow, gelegen aan de Kanaalstraat 199 in 3971 Heppen, biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een woning met potentieel om te vernieuwen. Gebouwd in 1964 en voorzien van een bewoonbare oppervlakte van 117m², straalt deze woning een tijdloze charme uit. Bij binnenkomst via de hal leidt de weg naar verschillende goed ingedeelde ruimtes. De woonkamer biedt een gezellige plek voor ontspanning en is voorzien van rolluiken, net als de naastgelegen eetkamer.
nieuw
Stijlvol en instapklaar appartement met 3 slaapkamers, groot terras en zonnige tuin in het landelijke Heers
Heers € 275.000
  • EPC 145
  • 3
  • 174 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een ruim, instapklaar appartement met drie slaapkamers, groot terras en zonrijke tuin? Welkom thuis in Mechelen-Bovenlingen, een super landelijke deelgemeente van Heers en gelegen in het wondermooie en befaamde Haspengouwse landschap. We nemen je graag mee naar de rustige Gelindenstraat 91 te heers. Busnummer A behoort toe aan het ruime duplex appartement op de eerste en tweede verdieping. Het appartement werd gebouwd in 2005 en beschikt over een ruime bewoonbare oppervlakte van 174m².
Ruime, instapklare woning op magnifiek en zonrijk perceel van 47a 97ca met uitstekende bereikbaarheid in Zolder
Heusden-Zolder € 569.000
  • EPC 195
  • 3
  • 241 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons op een steenworp van het prachtige centrum van Zolder. Welkom in Boekterheide 86. Hier vinden we een magnifieke en ruime woning op een prachtig perceel van 47a 97ca. Deze open bebouwing geniet van een fantastisch landelijke uitstraling en veel ruimte waardoor jij het ultieme thuisgevoel krijgt. Deze instapklare woning werd gebouwd in 1985 en heeft haar charmes zeker weten te behouden. Ondertussen werd dit prachtig huis zorgvuldig onder handen genomen. De woning onderging doorheen de jaren een aantal renovatiewerken en verbeteringen.
nieuw
Vrijstaande gezinswoning in een rustige buurt in Beringen
Beringen € 259.000
  • EPC 524
  • 3
  • 174 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Gelegen in de rustige Sint-Annastraat te Beringen, biedt deze ruime open bebouwing een uitstekende kans om een charmante woning naar eigen smaak te renoveren. Met een bewoonbare oppervlakte van 174 m² en tal van uitbreidingsmogelijkheden, is dit huis perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en rust. Het pand, gebouwd in 1961, heeft een solide basis. De keuken kreeg reeds een update in 1980. Het geheel vraagt om een opfrissing, waardoor het een ideale gelegenheid is om moderne accenten toe te voegen aan deze karaktervolle woning.
nieuw
Gezellig instapklaar duplex-appartement te Mopertingen
Bilzen € 269.000
  • EPC 231
  • 3
  • 137 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit prachtige duplex appartement bevindt zich op Mopertingenstraat 3/1 in Bilzen en biedt een ideale combinatie van modern comfort. Gelegen op de eerste en tweede verdieping van een gebouw uit 1931, is deze instapklare woning perfect voor wie op zoek is naar een ruim en goed geïsoleerd appartement. Met een bewoonbare oppervlakte van 151 m² biedt dit duplex appartement voldoende ruimte voor een comfortabel leven. De leefruimte met open keuken beslaat 36 m² en is een uitnodigende plek voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten.
nieuw
Zeer mooi, ruim en instapklaar handelspand op TOPlocatie in hartje Sint-Truiden
Sint-Truiden € 339.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Zoekt jouw succesvolle business nog een uitzonderlijk gunstig handelspand? Dan nemen we je met grote fierheid mee naar het kloppende hart van de stad Sint-Truiden. Meer bepaald in de Luikerstraat, één van dé grootste winkelstraten van Sint-Truiden. Op deze absolute toplocatie wacht een ruim en bijzonder gunstig handelspand op jouw bruisende avontuur. Achter deze charmante en zeer gracieuze gevel schuilt namelijk maar liefst 172,5m² aan uniek potentieel. We beginnen helemaal onderaan met een zeer handige kelder van 18m².
nieuw
Instapklaar en ruim 2-slkp appartement mét Z-terras in het hartje van Beringen
Beringen € 259.000
  • EPC 147
  • 2
  • 96 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een instapklaar, lichtrijk en ruim appartement? We nemen je met heel veel plezier mee naar dit trendy appartement pal in het hartje van de zeer veelzijdige en steeds groeiende stad Beringen. In de zeer gunstig gelegen Brouwersstraat werd op huisnummer 50 in 2001 een zeer tijdloos en uniek pand gebouwd. Busnummer B4 behoort toe aan een instapklaar appartement op de tweede verdieping, te bereiken met de lift, en biedt een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 96m².