Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Energiezuinige nieuwbouwwoning met drie slaapkamers in Koersel
Beringen € 338.000
  • 3
  • 171 m²
Ontdek de moderne en uitnodigende charme van deze halfopen nieuwbouwwoning aan de Langebergstraat Lot 2 in 3582 Koersel. Met een bewoonbare oppervlakte van 171 m², verdeeld over drie niveaus, biedt deze woning een ideale combinatie van comfort en stijl. Deze instapklare woning is vakkundig ontworpen om aan alle hedendaagse eisen te voldoen. Op de gelijkvloerse verdieping wordt u verwelkomd door een royale inkomhal die toegang biedt tot diverse functionele ruimtes. De leefruimte, gesitueerd in een open en lichte setting, beslaat een comfortabele oppervlakte van 29,71 m².
nieuw
Instapklare en volledig afgewerkte nieuwbouwwoning op perceel van 3a 45ca
Beringen € 427.000
  • 3
  • 171 m²
Ontdek deze halfopen nieuwbouwwoning aan de Langebergstraat Lot 1 in Koersel, volledig afgewerkt en klaar om bewoond te worden. Dit instapklare huis combineert een stijlvol ontwerp met functionele elegantie, uitgestrekt over een bewoonbare oppervlakte van 171 m² op een perceel van 3a 45ca. De begane grond van deze woning is het kloppend hart van het huis, waar de ruime en lichtgevende living van 29,71 m² een warme ontvangst biedt. De aanliggende keuken van 9 m² is uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte voor culinaire activiteiten.
nieuw
Zonovergoten bouwgrond van 8a 50ca voor open bebouwing in het centrum van Zonhoven
Zonhoven € 190.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Jouw fantastische open droomwoning op een zonovergoten perceel én op een ideale, rustige locatie in het centrum van Zonhoven? Deze prachtige bouwgrond in de Grote Hellekensstraat is helemaal klaar voor die eerste steen. Of je nu kiest voor een strakke, moderne look met een plat dak of je gaat voor een stijlvolle en landelijke uitstraling met een groot zadeldak. Jij beslist helemaal zelf hoe jouw absolute droomwoning er mag uitzien. Je mag hier een open bebouwing realiseren met een maximale bouwdiepte van 15 meter gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping.
nieuw
Woning op 9 are met agrarisch uitzicht
Beringen € 345.000
  • EPC 254
  • 4
  • 236 m²
Deze ruime open bebouwing, gelegen aan de Guido Gezellestraat 19 in Koersel, biedt een combinatie van rust en comfort in een groene omgeving. Met een bouwjaar van 1993 en een recente opfrissing in 2020 van de verwarmingsinstallatie, is dit huis klaar voor een nieuwe eigenaar die het volledig naar eigen wens kan inrichten. De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 236 m² en biedt vier slaapkamers, ideaal voor een gezin dat op zoek is naar extra ruimte. Op de begane grond wordt u verwelkomd in een ruime hal die toegang biedt tot verschillende kamers.
nieuw
Op te frissen gelijkvloerse woning in Beringen met talloze uitbreidingsmogelijkheden
Beringen € 380.000
  • EPC 914
  • 3
  • 241 m²
In de omgeving van Paalsesteenweg 71 te Beringen staat deze te renoveren open bebouwing. Gebouwd in 1991, biedt deze woning een uitstekende basis om volledig naar eigen smaak te vernieuwen. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 241 m² en tal van uitbreidingsmogelijkheden, is dit een ideaal project voor wie op zoek is naar ruimte en potentieel in een woning. De gelijkvloerse verdieping vormt het hart van de woning. De ruime woonkamer van 42,20 m² geniet van veel natuurlijk licht en biedt voldoende plaats voor een gezellige zithoek en eethoek.
nieuw
Energiezuinige (EPC-label A) HOB op prachtig perceel in doodlopende straat in de gegeerde Banneuxwijk nabij centrum Hass
Hasselt € 399.000
  • EPC 91
  • 3
  • 189 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke energiezuinige half open woning met drie slaapkamers met een zalige, oostelijk georiënteerde tuin vlakbij het centrum van de gezellige stad Hasselt? Dan nemen we je maar al te graag mee naar de uiterst rustige Jeugdstraat 37 te Hasselt. De Jeugdstraat is een doodlopende straat in de befaamde en gegeerde Banneuxwijk. Je woont hier enerzijds bijzonder rustig maar met alle troeven van het levendige en bruisende centrum van Hasselt vlakbij. Nummer 37 behoort toe aan een knap perceel van 5a 49ca.
nieuw
Zeer gunstig handelspand op absolute TOPlocatie in hartje Sint-Truiden
Sint-Truiden € 190.000
Is jouw droom een eigen koffieshop? Ligt jouw nieuwe businessavontuur in een magnifieke nagelstudio? Zoekt jouw leuke winkel een uitzonderlijke toplocatie? Wat jouw nieuwe avontuur ook mag zijn, op één adres is het succes alvast gegarandeerd. We nemen je maar al te graag mee naar Sint-Martenplein 7 pal in de stadskern van Sint-Truiden. Op deze uitzonderlijk gunstige toplocatie werd in 1990 een zeer charmante rijwoning gerealiseerd. Gelijkvloers bevindt zich een instapklaar en zeer stijlvol handelspand met een ruime oppervlakte van maar liefst 115m² groot.
nieuw
Charmante te renoveren rijwoning met tuin in het centrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 165.000
  • EPC 274
  • 2
  • 104 m²
Deze charmante rijwoning, gelegen aan de Naamsesteenweg 204 in Sint-Truiden, biedt een uitstekende kans voor wie een woning naar eigen smaak wil renoveren. Gebouwd in 1949, straalt dit huis een authentieke sfeer uit, terwijl de renovaties in 2022, waaronder de eerste verdieping, nieuwe ramen en voordeur, al een stevige basis hebben gelegd voor verdere modernisering. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 104 vierkante meter. Bij binnenkomst op de begane grond treft men een uitnodigende hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken. De woonkamer van 10,89 vierkante meter biedt een gezellige ruimte voor ontspanning.
nieuw
Ruim energiezuinig appartement (3 slpk) met privé parking en uniek uitzicht in Hasselt centrum
Hasselt € 329.000
  • EPC 127
  • 3
  • 132 m²
Een charmant en lichtrijk appartement… drie ruime slaapkamers… een fantastisch uitzicht… een absolute topligging in het centrum van Hasselt. Staan deze grote troeven ook op jouw wenslijst? Dan verhuis jij wellicht binnenkort naar dit ruime appartement met parkeerplaats in de Thonissenlaan 46 bus 10 op de kleine ring van Hasselt. We nemen de trap of de lift naar de vierde verdieping. Het appartement werd oorspronkelijk gebouwd in 1972 .
nieuw
Grote rijwoning met 5 slaapkamers op zonrijk perceel én immense garage in het wondermooie Landen
Landen € 250.000
  • EPC 524
  • 5
  • 328 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons op de grens tussen de adembenemende natuur van Haspengouw en de prachtige decors van het Hageland. Meer bepaald in het natuurrijke Wange, deelgemeente van Landen. In de Neerhespenstraat houden we halt aan huisnummer 26. Achter deze karaktervolle rijwoning uit 1939 schuilt heel wat meer dan je op het eerste zicht zou durven denken. Zo krijg je hier niet enkel een opvallend ruime gezinswoning maar aangrenzend ook nog eens een buitengewoon grote garage met een oppervlakte van 78m². Wordt dit het ideale atelier waar jij creatief aan de slag kan?
nieuw
Instapklare HOB met 4 slaapkamers in Paal
Beringen € 465.000
  • EPC 63
  • 4
  • 255 m²
Deze halfopen bebouwing in de Mierheuvelstraat 24 te Beringen biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en een moderne uitstraling. Gebouwd in 2014 en recent gerenoveerd in 2016 met de installatie van zonnepanelen, is deze woning volledig instapklaar. Met een bewoonbare oppervlakte van 255 m² is er voldoende plaats voor een gezin dat op zoek is naar een ruime en energiezuinige thuis. Op de gelijkvloerse verdieping treedt u binnen in een uitnodigende hal, waar u meteen de kwaliteitsvolle afwerking van de woning opmerkt. De ruime woonkamer van 31 m² biedt een gezellige plek voor ontspanning en familiebijeenkomsten.
nieuw
Ruim 3 slaapkamer appartement in hartje Paal
Beringen € 315.000
  • EPC 199
  • 3
  • 102 m²
Dit instapklare appartement bevindt zich op de derde verdieping van een goed onderhouden gebouw aan de Schoolstraat 13 bus 3 in Paal. Gebouwd in 2004, is het appartement recent gemoderniseerd met een nieuwe verwarmingsketel en een vernieuwde douche in 2024. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 102 m², wat zorgt voor een comfortabele leefomgeving. De ruime woonkamer van 34,65 m² biedt voldoende plaats voor zowel een zithoek als een eetruimte. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en geven toegang tot een ruim terras van 18,20 m² met zuidelijke oriëntatie, ideaal om te genieten van de zon.
nieuw
Appartementsgebouw bestaande uit 3 ruime appartementen op een gunstige locatie in Zonhoven
Zonhoven € 768.000
  • EPC 191
  • 7
  • 430 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit instapklare appartementsgebouw, gelegen aan de Sparrenweg 18A-20-22 in Zonhoven, biedt een unieke investeringskans met een totale bewoonbare oppervlakte van 430 m², verdeelt over 2 gelijkvloers appartementen en één groot penthouse. Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in 1986 en in 2009 gerenoveerd en omgebouwd tot de huidige staat. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich twee ruime appartementen, elk met een oppervlakte van ongeveer 130 m².
nieuw
Ruim gelijkvloers 2-slaapkamer appartement met tuintje op een rustige locatie in Zonhoven
Zonhoven € 249.000
  • EPC 191
  • 2
  • 133 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Gelegen aan de Sparrenweg 22 in Zonhoven, biedt dit instapklare appartement een comfortabele en ruime woonervaring. Het appartementsgebouw, oorspronkelijk gebouwd in 1986, onderging in 2009 een volledige renovatie, waarbij het werd omgebouwd van een handelspand naar drie afzonderlijke wooneenheden. Dit specifieke appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 133 m². Bij binnenkomst in het appartement betreedt u de hal die centraal gelegen is en toegang biedt tot de verschillende ruimtes.
nieuw
Goed onderhouden penthouse met gigantisch terras en prachtig uitzicht in Zonhoven
Zonhoven € 270.000
  • EPC 218
  • 3
  • 170 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze ruime penthouse aan de Sparrenweg 20 in Zonhoven biedt een instapklare woonervaring op de eerste verdieping, met een totale bewoonbare oppervlakte van 170 m². Het gebouw dateert uit 1986 en werd in 2009 gerenoveerd, wat resulteert in een goed onderhouden appartement dat ruimte biedt voor verdere modernisatie. De zeer lichtrijke leefruimte van 40 m² vormt het hart van het appartement. Grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen en bieden toegang tot het indrukwekkende dakterras van 80 m².
nieuw
Ruim gelijkvloers 2-slaapkamer appartement met tuintje op een rustige locatie in Zonhoven
Zonhoven € 249.000
  • EPC 199
  • 2
  • 127 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Gelegen op Sparrenweg 18A in Zonhoven, bevindt dit gelijkvloerse appartement zich in een kleinschalig appartementsgebouw, oorspronkelijk gebouwd in 1986 en grondig gerenoveerd in 2009. Het gebouw, dat ooit diende als een handelspand, is nu omgevormd tot drie afzonderlijke appartementen. Dit appartement, instapklaar en met een bewoonbare oppervlakte van 127 m², biedt deze een combinatie van comfort en gebruiksvriendelijkheid. Bij binnenkomst via de hal krijg je onmiddellijk toegang tot alle belangrijke ruimtes.
nieuw
Dubbele, te renoveren woning met handelsruimte en riante polyvalente ruimte in hartje Koersel
Beringen € 350.000
  • EPC 547
  • 6
  • 350 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in het levendige centrum van Koersel waar deze dubbele woning met handelsruimte de perfecte kans biedt voor ondernemers of investeerders. Voor wie op zoek is naar een ruime woning met potentieel in overvloed, of voor wie ervan droomt om te werken én te wonen onder één dak, kan ons volgen richting het mooie Koersel! Gelegen op een fantastische locatie in de Pieter Vanhoudtstraat, bieden deze twee afzonderlijke woningen, elk met een eigen huisnummer, een unieke kans.
nieuw
Idyllische vakantiewoning op groen perceel van 19a99ca in het gegeerde Bolderberg
Heusden-Zolder € 280.000
  • EPC 645
  • 2
  • 79 m²
Gelegen in het groene hart van Bolderberg, op Galgeneinde 100, bevindt zich deze charmante vakantiewoning, een bungalow die uitnodigt tot onthaasten in een oase van rust. Dit pand, gebouwd in 1960, biedt een bewoonbare oppervlakte van 79 m² en straalt nostalgische charme uit, gecombineerd met moderne updates. De woning is op te frissen, maar biedt reeds een sterke basis met enkele renovaties zoals de keuken (2018) en de dakrenovatie (2022). Daarnaast werd er in 2018 een zwembad geïnstalleerd, voorzien van een warmtepomp, wat extra comfort biedt tijdens de warme zomerdagen.