Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Gezellige, instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers in hartje Zoutleeuw
Zoutleeuw € 249.000
  • EPC 272
  • 3
  • 153 m²
Welkom aan de Linterseweg 16 in het charmante Zoutleeuw, waar deze instapklare rijwoning je onmiddellijk zal verleiden. Deze woning, gebouwd in 1930 en volledig gerenoveerd tussen 2011 en 2019, combineert het karakter van vroeger met moderne luxe. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 153 m², is er voldoende ruimte voor een gezin dat comfort en gezelligheid op prijs stelt. Bij binnenkomst betreed je een gezellige hal die je leidt naar de open leefruimte met keuken van 53,8 m². Dankzij de grote ramen baadt deze ruimte in het daglicht, wat zorgt voor een aangename sfeer om in te ontspannen.
nieuw
Ruime renovatiewoning met topverbinding te Sint-Truiden
Sint-Truiden € 199.000
  • EPC 1041
  • 3
  • 178 m²
Deze woning aan de Hasseltsesteenweg 290 in Sint-Truiden biedt een uitstekende kans voor wie een ruim pand zoekt dat volledig naar eigen smaak gerenoveerd kan worden. Gelegen in een rustige buurt, met een vlotte verbinding naar zowel Hasselt als Sint-Truiden, combineert deze half-open bebouwing het beste van twee werelden: de rust van het platteland en de nabijheid van stadsvoorzieningen. De woning, gebouwd in 1949, heeft een bewoonbare oppervlakte van 197 m² en bestaat uit drie verdiepingen. Hoewel het pand te renoveren is, biedt het solide basisstructuur veel potentieel om het om te vormen tot een prachtige gezinswoning.
nieuw
Zeer charmante op te frissen woning met 4 slaapkamers in het hartje van Borgloon
Borgloon € 139.000
  • EPC 743
  • 4
  • 155 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een bijzonder charmante woning die jij binnenkort kan omtoveren tot een warme, gezellige thuis voor jou en jouw gezin? Woon je graag in het harmonieuze en levendige centrum van Borgloon? Dan wordt het Haspengouwse decor binnenkort jouw adembenemend mooie thuisbasis. Welkom thuis in de Nieuwe Steenweg 9, 3840 Borgloon. Deze half open woning werd oorspronkelijk gebouw in 1900 en dat zal je meteen zien aan de uitzonder charismatische en karakteristieke voorgevel.
nieuw
Hedendaagse woning met zonovergoten tuin op mooi perceel van 18a 27ca
Tongeren € 419.000
  • EPC 343
  • 3
  • 169 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Gelegen in het rustige en pittoreske Geebroek 33 te Tongeren, onthult deze charmante halfopen bebouwing uit 1993 een direct uitnodigende sfeer. Met een bewoonbare oppervlakte van 169 m² is deze instapklare woning perfect uitgerust om modern wooncomfort en functionaliteit te bieden. Het huis is gebouwd in 1993 en is doorheen de jaren goed onderhouden en instapklaar gemaakt.
nieuw
Riante bouwgrond van 19a 85ca in groene omgeving te Houthalen
Houthalen-Helchteren € 199.500
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze bouwgrond, gelegen aan de Guldensporenlaan in Houthalen, biedt een unieke kans om een droomwoning te realiseren in een rustige en groene omgeving. Met een perceeloppervlakte van 19 are 85 centiare en een ideale ligging, is dit de perfecte plek voor wie op zoek is naar rust en natuur, maar ook dicht bij alle voorzieningen wil blijven. Het perceel is georiënteerd naar het noordoosten, wat zorgt voor aangenaam ochtendlicht en koelte in de namiddag.
nieuw
Prachtige, hoogwaardig gerenoveerde open bebouwing in Schulen met zicht op het Schulensbroek
Herk-de-Stad € 770.000
  • EPC 252
  • 4
  • 282 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze prachtige open bebouwing, gelegen aan de Beerbosstraat 13 in Herk-de-Stad, biedt een ideale combinatie van luxe en comfort. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 282 m², een hoogwaardige afwerking en een grondig renovatie in 2022, is deze woning perfect voor wie op zoek is naar rust, ruimte en kwaliteit. Het huis, oorspronkelijk gebouwd in 1976 en uitgebreid in 1995, heeft een indrukwekkende luxe-afwerking en is volledig voorzien van moderne, zwarte accenten en inbouwspots.
Te renoveren woning met zonovergoten tuin op unieke plek in Borgloon
Borgloon € 350.000
  • EPC 533
  • 3
  • 176 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Uniek! Exclusief! Wondermooi! Adembenemend groen! Aan lovende woorden schiet het ons zeker niet te kort wanneer we u dit exclusieve en zonovergoten perceel van 27a25ca in de Mettekovenstraat 7 te Borgloon mogen voorstellen. De woning die er in 1963 op gebouwd werd, dient zeker gerenoveerd te worden. Dat geeft jou heel wat mogelijkheden om hier binnenkort jouw exclusieve droomwoning te realiseren. Onze tip? Maak zeker en vast gebruik van heel wat grote raampartijen.
nieuw
Knappe bouwgrond van 8a 86ca voor OB in het bijzonder natuurrijke Zoutleeuw
Zoutleeuw € 144.000
We bevinden ons in de gemeente Zoutleeuw, meer bepaald in het prachtige gehucht Leenhaag. Deze uitzonderlijke natuurrijke omgeving ligt op de grens tussen het uitgestrekte landschap van het Hageland en de glooiende en vruchtbare natuur van Haspengouw. In de Leenhaagstraat behoort nummer 23 toe aan een knap perceel van 8a 86ca. Deze knappe bouwgrond is ideaal voor een prachtige, vrijstaande gezinswoning. Het perceel ligt wat hoger dan de straat. Zo krijg jij achteraan in de tuin een zeer grote rust en privacy.
nieuw
Rustig gelegen gerenoveerde open bebouwing op 12a 90ca zuidoostelijk georiënteerd
Beringen € 395.000
  • EPC 330
  • 4
  • 173 m²
Deze prachtige open bebouwing aan de Klein Oelenstraat 20 in Paal biedt alles wat u zoekt in een comfortabele, moderne woning. Deze instapklare gezinswoning is oorspronkelijk gebouwd in 1963, maar werd door de jaren heen zorgvuldig gerenoveerd om aan de hoogste standaarden te voldoen. Dankzij de recente aanpassingen, waaronder de installatie van airconditioning in 2023 en de renovatie van de keuken, badkamer, dak, vloeren, deuren, rolluiken en ramen in 2015, is deze woning volledig klaar voor een nieuwe eigenaar.
nieuw
Gezellige instapklare woning met zonnige tuin in Sint-Truiden
Sint-Truiden € 339.000
  • EPC 195
  • 2
  • 145 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koekestraat 61 in Sint-Truiden biedt je een instapklare, halfopen woning in een rustige maar centrale buurt, ideaal voor wie houdt van een mix van stad en natuur. Deze charmante woning, gebouwd in 1957 en grondig gerenoveerd tussen 2015 en 2023, is perfect voor starters of een klein gezin dat op zoek is naar een comfortabele thuis met een aangename woonomgeving. Met een bewoonbare oppervlakte van 145 vierkante meter biedt het huis voldoende ruimte en modern comfort, klaar om zo in te trekken.
nieuw
Landelijk gelegen gezinswoning op 66 are 87ca in Bekkevoort
Bekkevoort € 495.000
  • EPC 245
  • 3
  • 259 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze prachtige open bebouwing, gelegen aan de Adriaan Lodewijkstraat 5A te Bekkevoort, combineert hedendaags comfort met een rustige landelijke ligging. Instapklaar en piekfijn onderhouden, biedt deze woning een bewoonbare oppervlakte van 259 m², perfect voor wie ruimte en rust zoekt. Dankzij de renovaties in 2011 en 2023 is deze woning volledig klaar om nieuwe herinneringen te herbergen. De keuken werd in 2011 vernieuwd en voorzien van moderne gemakken, terwijl in 2023 de sanitaire leidingen onder handen zijn genomen voor een optimaal comfort.
nieuw
Leuke gezinswoning met veel potentieel op zonovergoten perceel van 13a 41ca in doodlopende straat te Boekt
Heusden-Zolder € 295.000
  • EPC 313
  • 3
  • 160 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke gezinswoning met drie slaapkamers, een zonrijke en zeer rustige tuin én gelegen in een bruisende en harmonieuze buurt? Dan nemen we je maar al te graag mee naar jouw toekomstige thuis in de Klokstraat 7 te Boekt. In deze zeer rustige doodlopende straat in het hartje van Boekt houden we halt aan een knap perceel van maar liefst 13a 41ca.
Kwalitatief afgewerkte BEN-woning op rustige locatie in Hasselt
Hasselt € 479.000
  • EPC 32
  • 3
  • 154 m²
Welkom in deze prachtig afgewerkte woning in een rustige wijk vlakbij Hasselt centrum. Gebouwd in 2020, biedt deze woning het beste van hedendaags wooncomfort in een groene en kindvriendelijke buurt. Met zijn moderne architectuur, duurzame materialen en een gezellige tuin, is deze woning de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een toekomstgerichte en energiezuinige thuis. Met een bewoonbare oppervlakte van 154 m² is er aan ruimte geen gebrek. De woning is volledig instapklaar en bevindt zich in een zeer goede staat.
Instapklare landelijke woning met paardenweide op ruim 1ha
Beringen € 525.000
  • EPC 300
  • 3
  • 203 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Molenvijverstraat 3 in Beverlo bevindt zich een open bebouwing die in 1997 is opgetrokken. De woning biedt een bewoonbare oppervlakte van 203 m² en is instapklaar. Gelegen op een mooi zonnig perceel van 12are 16 centiare, met aanliggende paardenweide van 1 hectare 6 are en 36 centiare, biedt deze woning een comfortabele en praktische indeling met volop ruimte voor een gezin. Op de begane grond stap je binnen in een uitnodigende hal die direct toegang biedt tot de verschillende vertrekken.
Ruime, energiezuinige gezinswoning met 3 slaapkamers op zonnig perceel in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 598.000
  • EPC 19
  • 3
  • 215 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ontdek deze moderne en instapklare open bebouwing gelegen aan de Processieweg 42 in Heusden-Zolder, een perfect voorbeeld van hedendaags comfort gecombineerd met een ideale ligging. Gebouwd in 2018, biedt deze residentie een bewoonbare oppervlakte van 215 m², op een perceel van 5a 13ca met een westelijke oriëntatie, wat zorgt voor prachtige namiddag- en avondzon in de tuin en leefruimtes.
nieuw
Appartement met 2 slaapkamers nabij het station van Landen
Landen € 169.000
  • EPC 489
  • 2
  • 83 m²
Welkom op Stationsplein 2/003, Landen – een charmant appartement op de derde en bovenste verdieping van een goed gelegen gebouw. Dit is dé perfecte plek voor wie op zoek is naar een woning die makkelijk bereikbaar is, een aangename leefruimte biedt, en zich op wandelafstand van belangrijke voorzieningen bevindt. Dit appartement, gebouwd in 1951, biedt een perfecte kans voor wie graag een woning naar eigen smaak wil opfrissen en inrichten. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 83,95 m², is er meer dan voldoende ruimte om je thuis te voelen.
nieuw
Reeds gestripte woning met reeds goedgekeurde vergunning (3 slaapkamers) in Runkst
Hasselt € 160.000
  • EPC 557
  • 3
  • 118 m²
Gelegen in de gezellige Spoorwegstraat 1, in het hart van Hasselt, wacht deze te renoveren rijwoning op een nieuw hoofdstuk. De woning uit 1947 is volledig gestript en vormt de ideale basis om een droomhuis te creëren. De stabiliteit is al in orde gebracht en de scheuren zijn professioneel hersteld, wat meteen gemoedsrust biedt voor toekomstige renovaties. Een vergunning voor de omvorming naar een gezinswoning met drie slaapkamers en een gezellige koer is reeds in handen, wat de renovatie een stuk eenvoudiger maakt. Deze woning biedt volop potentieel voor wie een project zoekt met een solide fundering.
nieuw
Gerenoveerde gezinswoning met ruime hangar te Sint-Truiden
Sint-Truiden € 299.000
  • EPC 362
  • 3
  • 158 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze halfopen bebouwing op Naamsesteenweg 312, Sint-Truiden, is in 2024 bijna volledig gerenoveerd en instapklaar. Met een bewoonbare oppervlakte van 158 m² biedt deze woning, ideaal voor een jong gezin of zelfstandigen, moderne leefruimte. De woning heeft drie verdiepingen. Op de begane grond vind je een ruime living (32 m²), een volledig uitgeruste keuken (20 m²), een hal, badkamer, en een grote hangar van ca. 100 m².