Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Gelijkvloers appartement net buiten Beringen centrum
Beringen € 170.000
  • EPC 217
  • 1
  • 69 m²
Dit gelijkvloerse appartement aan de Hasseltsesteenweg 74/1 in Beringen biedt een comfortabele en praktische leefomgeving voor wie op zoek is naar een goed gelegen woning. Met een bewoonbare oppervlakte van 69 m² biedt het een logische indeling die zich perfect leent voor een eenpersoonshuishouden of een koppel. Het appartement ligt op wandelafstand van het centrum van Beringen, wat betekent dat voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. De leefruimte van 21,7 m² vormt het hart van het appartement en biedt voldoende plaats voor een zithoek en eetruimte.
Te renoveren woning op uniek perceel van 1ha 13a 76ca vlakbij de wondermooie natuur van Lummen
Lummen € 450.000
  • EPC 589
  • 133 m²
Een uniek perceel, een exceptionele oppervlakte, een uiterst groene omgeving, kortom een droomlocatie om te vertoeven. Renoveer jij binnenkort deze woning tot jouw ideale gezinswoning? Dan navigeer jij binnenkort huiswaarts naar de Berkenstraat 8 te Lummen. We bevinden ons aan de rand van een uitgestrekt en wondermooi natuurreservaat te Lummen. Op dit uitzonderlijk grote perceel van maar liefst 1ha 13a 76ca bevindt zich momenteel een te renoveren gezinswoning. En die woning brengt heel wat voordelen met zicht mee.
nieuw
Hoogwaardig afgewerkte, recente (2019) halfopen bebouwing van 177m2 op 7a 06ca in Koersel
Beringen € 415.000
  • EPC 63
  • 3
  • 177 m²
In de Linkestraat 5A, vind je deze recente, instapklare halfopen bebouwing, gebouwd in 2019 en voldoet daardoor aan alle moderne wooneisen. Met een bewoonbare oppervlakte van 177 m² en een perceel van 7a 06ca, biedt deze woning ruimte, comfort en een mooie tuin om volop van te genieten. Bij binnenkomst valt meteen de hoogwaardige afwerking, het groot ruimtegevoel en de prachtige lichtinval op. De uitnodigende inkomhal leidt ons meteen tot het hart van het huis. De keuken is volledig uitgerust met AEG-apparaten, waaronder een combi-oven, inductievuur, vaatwasser, frigo en een stijlvolle wijnkoeler.
nieuw
Ruime en charmante villa (262 m2) met drie tot vier slaapkamers
Beringen € 369.000
  • EPC 249
  • 3
  • 262 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Pastoor Grausstraat vind je deze vrijstaande villa terug. Het is een aantrekkelijk pand in de geliefde Engelse cottagestijl. Een tijdloze look voor een luxueuze woning. Deze villa is zeer ruim en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 262 m2. Je geniet hier van drie tot vier slaapkamers en je beschikt zelfs over de mogelijkheid om een praktijk in te richten. Bovendien geniet het pand van zonnepanelen en kreeg het in 2005 een grote opfrissingsbeurt! Nieuwsgierig? Je komt binnen in de hal. Aan de linkerkant vind je de schitterende leefruimte terug.
nieuw
Modern triplex-appartement met ruim terras en twee slaapkamers in hartje Leopoldsburg
Leopoldsburg € 275.000
  • EPC 78
  • 2
  • 100 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit instapklare triplex-appartement aan de Tramstraat 3 in Leopoldsburg biedt een comfortabele woonruimte verdeeld over drie verdiepingen. Gebouwd in 2014, heeft deze moderne woning een bewoonbare oppervlakte van 100,96 m² en is voorzien van diverse energie-efficiënte maatregelen zoals negen zonnepanelen en rookdetectoren. Bij binnenkomst op de begane grond, leidt een ruime hal naar de berging en de technische ruimte. Er is ook een apart toilet, handig gelegen voor bezoekers.
nieuw
Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers, alles op begane grond
Ham € 360.000
  • EPC 543
  • 3
  • 167 m²
Deze charmante open bebouwing, gelegen in Ham, biedt een prachtige kans voor wie op zoek is naar een instapklare woning in een rustige buurt. De woning combineert een ruime indeling met een uitstekende locatie, wat het de ideale gezinswoning maakt. Het pand, gebouwd in 1964, werd in 2021 gemoderniseerd met een nieuwe condensatieketel, wat bijdraagt aan het wooncomfort. Met een bewoonbare oppervlakte van 167 m² is er aan ruimte geen gebrek. De woning strekt zich uit over één verdieping en biedt alles wat je nodig hebt op de begane grond.
nieuw
Ruime open bebouwing met riante hangar en tuin in Borgloon
Borgloon € 370.000
  • EPC 356
  • 4
  • 260 m²
Te koop in de Bergstraat 30 te Borgloon: een charmante open bebouwing, ideaal voor wie houdt van ruimte en comfort. Deze woning, gebouwd in 1947, is in een goed onderhouden staat en werd in 2015 deels gerenoveerd, waarbij zowel het dak als de ramen werden vernieuwd. Dit zorgt voor een fris en energiezuinig geheel. Met een bewoonbare oppervlakte van 260 m² is er meer dan voldoende plaats voor een groot gezin of mensen die graag wat extra ruimte willen. Achter de woning bevindt zich een grote hangar van 410 m², uitgerust met vier koelcellen van elk 54 m².
nieuw
Instapklare open bebouwing in een rustige doodlopende straat in Houthalen
Houthalen-Helchteren € 550.000
  • EPC 114
  • 4
  • 260 m²
Welkom in deze prachtige, instapklare open bebouwing gelegen in een rustige, doodlopende straat in Houthalen-Helchteren. Hier vindt u een woning die met zorg en oog voor detail werd gebouwd, en die u meteen een warm thuisgevoel geeft. De perfecte combinatie van ruimte, comfort en een slimme indeling maakt dit een ideale woning voor een gezin dat houdt van rust én een praktische ligging. Het huis werd gebouwd in 2011 en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 260 m². De woning verkeert in een instapklare staat, wat betekent dat u meteen kunt verhuizen zonder zorgen.
nieuw
Ruim, instapklaar appartement met 3 slaapkamers op TOPlocatie in centrum Lummen
Lummen € 225.000
  • EPC 664
  • 3
  • 108 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) “Instapklaar, aangenaam ruim, drie slaapkamers, een privé garage”. Klinkt dit als het begin van jouw checklist? Dan wacht jouw droomappartement in de Dorpsstraat 1D in het centrum van Lummen. Ben je eerder op zoek naar een interessante investering? Dan zal je aangenaam verrast zijn te horen dat het appartement momenteel verhuurd wordt en dus zomaar jouw ideale investering kan worden! Met een bouwjaar van 1974 en een reeks aan renovaties biedt dit appartement, gelegen op de bovenste verdieping, heel wat moderne gemakken.
nieuw
Ruime villa grenzend aan en zicht op landbouwgebied in Molenstede
Diest € 525.000
  • EPC 185
  • 4
  • 329 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in deze ruime modern ontworpen open bebouwing aan de Broekstraat 21 in het rustige Molenstede. Deze woning biedt een zee van ruimte, zowel binnen als buiten, en is perfect geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar stilte, comfort en potentieel om de woning aan te passen naar eigen behoefte. Gebouwd in 1995, beschikt deze woning over een bewoonbaar oppervlakte van maar liefst 329 m². Recentelijk is er in 2019 geïnvesteerd in de buitengevel van de woning met een nieuwe crepi en extra isolatie, waardoor het energieverbruik efficiënt is.
nieuw
Ruime bouwgrond in begeerde woonwijk Witte Barier te Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 160.000
Op zoek naar de perfecte bouwgrond voor jouw droomwoning? Deze prachtige bouwkavel van 628 m², gelegen in de residentiële wijk Witte Barier in Heusden-Zolder, biedt een uitzonderlijke kans. Gelegen in een rustige en geliefde omgeving, is dit de ideale plek om een hedendaagse halfopen woning te bouwen. De breedte van 16 meter en een diepte van 39,5 meter geven je voldoende ruimte voor een huis dat aan al je wensen voldoet. De noordelijke oriëntatie van het perceel zorgt ervoor dat je de hele dag van natuurlijk licht geniet, zonder dat het te warm wordt in de zomermaanden.
nieuw
Rustig gelegen en te renoveren gelijkvloerse woning op 12 are 75ca
Beringen € 245.000
  • EPC 562
  • 4
  • 165 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze open bebouwing, gelegen op Vossenhoek 11 in Beverlo, biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een ruime woning in een groene en rustige omgeving, met tal van mogelijkheden voor renovatie. De bungalow, gebouwd in 1970, beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 165 m² en is ideaal voor wie houdt van ruimte en rust, terwijl de nabijheid van voorzieningen zorgt voor het nodige comfort. De woning heeft een te renoveren staat, maar biedt volop potentieel om omgevormd te worden tot een moderne gezinswoning.
nieuw
Modern appartement met kelder en ruime garage in centrum Beringen
Beringen € 229.000
  • EPC 198
  • 2
  • 90 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit instapklare dakappartement, gelegen aan de Hasseltsesteenweg 8/2 in Beringen, biedt een uitstekende woonervaring. Gelegen op een centrale locatie, op slechts 100 meter van diverse winkels, restaurants en ontspanningsmogelijkheden, en op 200 meter van scholen, maakt dit appartement het leven gemakkelijk. Bovendien is de oprit van de snelweg slechts vier kilometer verwijderd, wat zorgt voor een vlotte verbinding naar omliggende steden en dorpen. Het appartement, gebouwd in 1990, werd volledig gerenoveerd in 2022 en voldoet daardoor aan de modernste comforteisen.
nieuw
Instapklare woning met 5 slaapkamers en 2 badkamers op een perceel van 13a 23ca in Zonhoven
Zonhoven € 390.000
  • EPC 267
  • 5
  • 288 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In Zonhoven, op Donkeindeweg 20, bevindt zich een prachtige open bebouwing die volledig instapklaar is. Gebouwd in 1979, biedt deze woning een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 288 m², verspreid over twee verdiepingen. Het huis straalt niet alleen charme uit, maar is ook uiterst praktisch ingedeeld en recent gemoderniseerd. Op de begane grond tref je een ruime en lichtrijke leefruimte van 40 m² aan, die uitnodigt tot gezellige familiemomenten.
nieuw
Landbouwgrond van 127 are te koop in Herk-de-Stad
Herk-de-Stad € 79.900
In de Ekerstraat in Herk-de-Stad liggen twee aangrenzende percelen landbouwgrond met een totale oppervlakte van 127 are. Deze grond biedt volop mogelijkheden voor agrarisch gebruik. Of je nu op zoek bent naar weidegrond voor vee of paarden, of grond om te bewerken, hier vind je de ideale locatie. Met een perceelbreedte van 63 meter en een diepte van 201 meter is er voldoende ruimte voor uiteenlopende landbouwactiviteiten. De percelen zijn noordwestelijk georiënteerd, waardoor je het hele jaar door kunt profiteren van voldoende zonlicht en schaduw voor jouw gewassen of dieren.
nieuw
Ruim en instapklaar duplex appartement van 172 m² met 2 terrassen én autostaanplaats in het hart van Hasselt
Hasselt € 360.000
  • EPC 162
  • 3
  • 172 m²
Dit prachtige duplex appartement gelegen in het bruisende centrum van Hasselt, biedt een unieke woonervaring met tal van mogelijkheden. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 172 m² en verspreid over de derde en vierde verdieping, is dit instapklare appartement ideaal voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een centrale ligging. Zodra je binnenkomt op de derde verdieping, word je verwelkomd door een ruime hal die toegang biedt tot de indrukwekkende living van 56 m². Deze leefruimte is perfect voor gezellige avonden met vrienden of familie en biedt meer dan genoeg plaats voor zowel een grote zithoek als een eetgedeelte.
nieuw
Modern gelijkvloers appartement met zonnige tuin en terras in Hasselt
Hasselt € 315.000
  • EPC 137
  • 2
  • 93 m²
Welkom in dit instapklare appartement, perfect gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Hasselt. Dit appartement op het gelijkvloers werd gebouwd in 2012. Met een bewoonbare oppervlakte van 93 m² biedt het een ideale combinatie van comfort en moderniteit, of je nu op zoek bent naar een gezellige thuis of een rendabele investering. Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door een ruime en lichte living van 31,7 m². Dankzij de zuidgerichte ligging stroomt het zonlicht hier volop binnen, wat zorgt voor een warme en aangename sfeer.
nieuw
Halfopen BEN woning op centrale ligging in Paal
Beringen € 435.000
  • EPC 17
  • 3
  • 203 m²
Welkom op de Zwanenbergstraat 42 te Paal, een prachtige energiezuinige halfopen bebouwing, gebouwd door Probus-koopwoningen. Deze instapklare woning biedt een eigentijdse stijl, gebouwd in 2024, die perfect voldoet aan de wensen van hedendaagse gezinnen. Met een bewoonbare oppervlakte van 202 m2 en een strategische ligging is dit de ideale plek om uw toekomst op te bouwen. De woning werd ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Het bouwjaar is 2024, wat betekent dat u kunt genieten van de nieuwste bouwtechnieken en energiebesparende toepassingen.