Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Ruim appartement net buiten Beringen-centrum met uitzicht rondom
Beringen € 330.000
  • EPC 157
  • 2
  • 106 m²
Dit instapklare appartement bevindt zich op de derde verdieping van een modern gebouw aan de Broekhovenstraat 4 bus 6 in Beringen. Het werd gebouwd in 2009 en biedt een bewoonbare oppervlakte van 106 m². Bij binnenkomst komt u terecht in de ruime woonkamer. Deze heeft een oppervlakte van 30,6 m² en biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zit- en eethoek. De aangrenzende, open keuken van 10,1 m² is goed uitgerust en biedt voldoende werkruimte voor de dagelijkse bereidingen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan de eerste 12 m² groot is en de tweede 11,73 m².
nieuw
Ruime woonst met kapsalon en praktijkruimte op 17a 60ca
Beringen € 695.000
  • EPC 183
  • 4
  • 357 m²
Ontdek deze prachtige open bebouwing op de Beverlosesteenweg 210 in Paal. Deze instapklare woning uit 1987 biedt een uitzonderlijke woonervaring met een royale bewoonbare oppervlakte van 357 m². De woning is recent gerenoveerd en voldoet aan de moderne woonwensen, waardoor u zich meteen thuis zult voelen. De woning beschikt over een ruime en lichte living van 40 m², perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. De nieuwe keuken, geïnstalleerd in 2010, beslaat 18 m² en is voorzien van alle moderne apparatuur en gemakken. De open en goed doordachte indeling zorgt voor een fijne woonbeleving.
nieuw
Rustig gelegen rijwoning met 4 slaapkamers in het bruisende centrum van Heusden
Heusden-Zolder € 285.000
  • EPC 427
  • 4
  • 132 m²
Op zoek naar een instapklare rijwoning met maar liefst vier slaapkamers? Droom jij van een rustige plek zonder in te boeten op een zeer levendige en dynamische omgeving? Dan zal jij ongetwijfeld aangenaam verrast worden in deze knappe rijwoning in het centrum van Heusden. We nemen je graag mee naar de Sint-Lutgardisstraat 69. De voorzijde van de woning ligt in een verkeersvrije straat. Hetgeen meteen voor een enorme rust zorgt. De kinderen spelen hier zorgeloos buiten terwijl de buren elkaar hartelijk begroeten in het zonnetje. Toch is de woning zeker en vast zeer vlot toegankelijk.
nieuw
Woning met veel potentieel op unieke ligging in Wellen
Wellen € 289.000
  • 2
Deze charmante woning, gelegen in de Berlingenstraat 7 te Wellen, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een woning met karakter en potentieel. Met een rustige ligging en alle nodige voorzieningen binnen handbereik, vormt dit pand een ideale uitvalsbasis voor een gezin dat graag geniet van het leven op het platteland, zonder ver weg te zijn van de stad. Het huis, een open bebouwing uit 1979, staat op een ruim perceel van 12 are 17 centiare. Met een bewoonbare oppervlakte van 104 m² biedt de woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen.
Prachtige, hoogwaardig gerenoveerde open bebouwing in Schulen met zicht op het Schulensbroek
Herk-de-Stad € 825.000
  • EPC 252
  • 4
  • 282 m²
Deze prachtige open bebouwing, gelegen aan de Beerbosstraat 13 in Herk-de-Stad, biedt een ideale combinatie van luxe en comfort. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 282 m², een hoogwaardige afwerking en een grondig renovatie in 2022, is deze woning perfect voor wie op zoek is naar rust, ruimte en kwaliteit. Het huis, oorspronkelijk gebouwd in 1976 en uitgebreid in 1995, heeft een indrukwekkende luxe-afwerking en is volledig voorzien van moderne, zwarte accenten en inbouwspots. De woning telt drie verdiepingen, een ruime kelder en een grote tuin die uitkijkt op het Schulensbroek.
Ideale gezinswoning met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot uitbreiding op zolder
Beringen € 267.000
  • EPC 251
  • 3
  • 208 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze charmante halfopen bebouwing is gelegen aan de Beverlosesteenweg 436 in Beringen. Met een bewoonbare oppervlakte van 208 m² en gebouwd in 1973, biedt deze woning een comfortabele en praktische indeling, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en een gunstige locatie. Bij binnenkomst op de begane grond valt meteen de ruime hal op, die toegang biedt tot de verschillende delen van de woning.
nieuw
Zeer charmante op te frissen woning met 4 slaapkamers in het hartje van Borgloon
Borgloon € 149.000
  • EPC 743
  • 4
  • 155 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een bijzonder charmante woning die jij binnenkort kan omtoveren tot een warme, gezellige thuis voor jou en jouw gezin? Woon je graag in het harmonieuze en levendige centrum van Borgloon? Dan wordt het Haspengouwse decor binnenkort jouw adembenemend mooie thuisbasis. Welkom thuis in de Nieuwe Steenweg 9, 3840 Borgloon. Deze half open woning werd oorspronkelijk gebouw in 1900 en dat zal je meteen zien aan de uitzonder charismatische en karakteristieke voorgevel.
Exclusieve en karaktervolle hoeve op 2ha 4a omringd door eindeloze Haspengouwse natuur
Sint-Truiden € 849.000
  • EPC 359
  • 6
  • 486 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Uniek, authentiek, charmant, riant, karaktervol. De lijst aan exclusieve troeven van deze prachtige hoeve is werkelijk eindeloos. Helemaal boven aan die lijst pronkt maar al te graag de exceptionele ligging midden in de prachtige landschappen van Haspengouw. We bevinden ons centraal tussen Sint-Truiden en Heers, meer bepaald in Engelmanshoven. Een charmant dorp dat omringd wordt door uitgestrekte landschappen en prachtige decors.
nieuw
Ruim twee-slaapkamer appartement in het centrum van Borgloon
Borgloon € 259.000
  • EPC 147
  • 2
  • 87 m²
Gelegen op het adres Gillebroek 1/1 in het charmante Borgloon, biedt dit gelijkvloerse appartement een combinatie van comfort en toegankelijkheid. Het gebouw, opgetrokken in 2010, verkeert in goede staat en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 87 m². Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal die direct toegang geeft tot verschillende delen van het appartement. De woonkamer, met een oppervlakte van 31 m², vormt het hart van de woning en biedt voldoende ruimte voor zowel een zithoek als een eetgedeelte.
nieuw
Solide woning met 6 slpk en veel potentieel op 8a 86ca omgeven door groen in Genk
Genk € 399.000
  • EPC 358
  • 6
  • 254 m²
Ben jij op zoek naar een zeer ruime open gezinswoning? Droom jij van een groene tuin en een zeer rustige omgeving zonder in te boeten op een vlotte bereikbaarheid en een ligging vlakbij het centrum van Genk? Dan noem jij de Bonderstraat 28 binnenkort wellicht jouw nieuwe thuis. We bevinden ons in het zeer rustige en gegeerde Genk-Oost op slechts 3 kilometer afstand van de stadskern van Genk. Op dit groene perceel van 8a 86ca werd in 1969 een zeer solide open woning gerealiseerd.
nieuw
Handelspand (46 m²) met woonst op toplocatie op het gemeenteplein van Lummen
Lummen € 265.000
Gelegen aan het Gemeenteplein 4/002 in het hart van Lummen, biedt dit pand een uitstekende combinatie van woon- en werkruimte. Het pand, gebouwd in 1970 en recentelijk gerenoveerd in 2019 en 2021, is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een strategische locatie voor hun bedrijf met comfortabele woonruimte ernaast. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 139 m², waarvan 92,54 m² voor het appartement en 46,46 m² voor de winkelruimte. Bij binnenkomst via de beveiligde toegangsdeuren, komt u in de handelsruimte van 46,46 m².
Unieke, karaktervolle villa op prachtig perceel van 18a 85ca in het landelijke Diepenbeek
Diepenbeek € 775.000
  • EPC 245
  • 4
  • 230 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie ‘exclusief wonen’ zegt, zegt ongetwijfeld ook ‘Lutselus’. Deze befaamde residentiële wijk in Diepenbeek staat gekend om zijn mooie mix van landelijke en residentiële gebieden, groene omgeving en serene atmosfeer. We bevinden ons in de rustige Lutselusstraat. Nummer 157 behoort toe aan een exceptioneel perceel van 18a 85ca met een zalige westelijke oriëntatie. Achter de prachtige houten poort schuilt een lange oprijlaan omgeven door weelderig groen.
nieuw
Instapklaar duplex-appartement in Riemst
Riemst € 195.000
  • EPC 324
  • 1
  • 91 m²
Gelegen in het hart van Riemst, biedt dit duplex-appartement aan het Gemeenteplein 1 bus 4 een instapklare en comfortabele woonruimte. Dit appartement, gebouwd in 1998, is verdeeld over de eerste en tweede verdieping en heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 91m². Bij binnenkomst via de hal van 6,5 m², bereikt u aan de rechterzijde het gastentoilet van 2,16 m². De hal geeft ook toegang tot een praktische wasplaats van 3,3 m². De keuken, met een oppervlakte van 8,5 m², is volledig uitgerust en biedt voldoende ruimte voor kookactiviteiten.
nieuw
Ruim drie-slaapkamer appartement in rustige straat in Tervant
Beringen € 250.000
  • EPC 141
  • 3
  • 138 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit duplex appartement is gelegen aan de Processiestraat 8/2 in Paal (Tervant). Dit drie-slaapkamer appartement biedt een aangename woonruimte van 138 m². Het oorspronkelijke gebouw werd in 2005 omgetoverd tot 3 ruime appartementen die op dat moment dan ook volledig gerenoveerd werden. Het huidige appartement is hier één van. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een ruime woonkamer van 28 m². Deze biedt voldoende ruimte voor zowel een zithoek als een eethoek.
nieuw
Ruime open bebouwing met magazijn
Beringen € 395.000
  • EPC 214
  • 3
  • 153 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze instapklare open bebouwing, gelegen aan de Diestersesteenweg 132 in Beringen, biedt een ideale combinatie van modern wooncomfort en ruime werkmogelijkheden. Gebouwd in 1986 en recent gerenoveerd, heeft deze woning een bewoonbare oppervlakte van 153 m². De renovaties van de keuken en badkamer zorgen voor een eigentijdse uitstraling en extra comfort. Bij binnenkomst in de ruime hal wordt direct de aangename sfeer van de woning voelbaar. De royale living van 32 m² biedt een heerlijke ruimte om te ontspannen en te genieten van gezinsactiviteiten.
nieuw
Molenaarswoning in centrum van Beringen op 4a 59ca
Beringen € 325.000
  • EPC 421
  • 3
  • 250 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze prachtige molenaarswoning, gelegen in het hart van Beringen aan de Brulmolenstraat 9, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een charmant huis met karakter. De open bebouwing, daterend uit 1918, heeft door de jaren heen verschillende renovaties ondergaan, wat bijdraagt aan het comfort en de functionaliteit van de woning. Met een bewoonbare oppervlakte van 250 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor een comfortabel gezinsleven.
nieuw
Instapklare half open bebouwing in het centrum van Halen
Halen € 225.000
  • EPC 248
  • 2
  • 138 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom bij deze charmante halfopen bebouwing gelegen aan de Diestersteenweg 18 in Halen. Deze woning, gebouwd in 1941, heeft een bewoonbare oppervlakte van 157 m² en bevindt zich in een normale staat. De badkamer is recent gerenoveerd in 2023, wat een moderne touch toevoegt aan dit gezellige huis. Bij binnenkomst op de begane grond treft u een ruime woonkamer van 26,66 m². Deze lichte ruimte biedt voldoende plaats voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek.
nieuw
Charmant gerenoveerde rijwoning met tuin, mogelijkheid tot kangoeroewoonst
Gingelom € 264.000
  • EPC 251
  • 4
  • 126 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in deze charmante rijwoning, gelegen in de rustige Brugstraat 35, Montenaken. Deze instapklare woning combineert hedendaags comfort met een gunstige locatie en een doordachte indeling. Volledig gerenoveerd in 2022, biedt deze woning een frisse en moderne uitstraling, terwijl het originele karakter uit 1970 behouden is gebleven. De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 126 m², verdeeld over meerdere bouwlagen. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een trappenhal die u leidt naar de diverse leefruimtes op de begane grond.