Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Starters- of investeringsappartement inclusief garage (optioneel) in centrum Hasselt
Hasselt € 189.000
  • 1
  • 65 m²
Welkom in dit knusse appartement gelegen in residentie Prinsenhof aan het Sint-Katarinaplein te Hasselt. Een ideale kans voor wie op zoek is naar een charmante starterswoning of een slimme investering. Dit appartement biedt een unieke mix van comfort en strategische ligging, op de tweede verdieping van een goed onderhouden gebouw. De locatie is perfect voor wie het stadsleven wil combineren met rust en gemak. Met een bewoonbare oppervlakte van bijna 66 m² beschikt dit appartement over alles wat je nodig hebt. De ruime living van 24,8 m² is licht en biedt veel mogelijkheden om jouw droominterieur te realiseren.
nieuw
Zeer mooi, ruim en instapklaar handelspand op TOPlocatie in hartje Sint-Truiden
Sint-Truiden € 310.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Zoekt jouw succesvolle business nog een uitzonderlijk gunstig handelspand? Dan nemen we je met grote fierheid mee naar het kloppende hart van de stad Sint-Truiden. Meer bepaald in de Luikerstraat, één van dé grootste winkelstraten van Sint-Truiden. Op deze absolute toplocatie wacht een ruim en bijzonder gunstig handelspand op jouw bruisende avontuur. Achter deze charmante en zeer gracieuze gevel schuilt namelijk maar liefst 172,5m² aan uniek potentieel. We beginnen helemaal onderaan met een zeer handige kelder van 18m².
nieuw
Modern appartement met kelder en ruime garage in centrum Beringen
Beringen € 245.000
  • EPC 198
  • 2
  • 90 m²
Dit instapklare dakappartement, gelegen aan de Hasseltsesteenweg 8/2 in Beringen, biedt een uitstekende woonervaring. Gelegen op een centrale locatie, op slechts 100 meter van diverse winkels, restaurants en ontspanningsmogelijkheden, en op 200 meter van scholen, maakt dit appartement het leven gemakkelijk. Bovendien is de oprit van de snelweg slechts vier kilometer verwijderd, wat zorgt voor een vlotte verbinding naar omliggende steden en dorpen. Het appartement, gebouwd in 1990, werd volledig gerenoveerd in 2022 en voldoet daardoor aan de modernste comforteisen.
nieuw
Ruim nieuwbouwappartement met zalig georiënteerd terras op de bovenste verdieping in Beringen
Beringen € 295.000
  • 2
  • 106 m²
Dit appartement vind je terug op de vierde verdieping. Het appartement heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 106 m2. De leefruimte en slaapkamer werden zo gepositioneerd dat ze allebei uitkijken op het overdekte terras. Zo geniet je hier telkens van een mooi uitzicht. De ruime living van zo’n 31 m2 groot heeft een open keuken voor een gezellig samenzijn. Grote raampartijen in de slaapkamer en living kijken uit op het terras. De slaapkamer meet 14 m2 en grenst aan de badkamer. Het overdekte terras van 15 m2 biedt de mogelijkheid om ook buiten zalig te vertoeven.
nieuw
Idyllische vakantiewoning op groen perceel van 19a99ca in het gegeerde Bolderberg
Heusden-Zolder € 240.000
  • EPC 645
  • 2
  • 79 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Gelegen in het groene hart van Bolderberg, op Galgeneinde 100, bevindt zich deze charmante vakantiewoning, een bungalow die uitnodigt tot onthaasten in een oase van rust. Dit pand, gebouwd in 1960, biedt een bewoonbare oppervlakte van 79 m² en straalt nostalgische charme uit, gecombineerd met moderne updates. De woning is op te frissen, maar biedt reeds een sterke basis met enkele renovaties zoals de keuken (2018) en de dakrenovatie (2022).
Mooie open bebouwing op 11a40 in een landelijke setting te Lummen
Lummen € 295.000
  • EPC 319
  • 2
  • 109 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In een rustige, landelijke omgeving ligt deze instapklare woning die comfort en ruimte perfect weet te combineren. Deze woning is gelegen in de Zandstraat 22 te Lummen, ideaal voor wie houdt van rust, maar toch ook de nabijheid van goede verbindingen waardeert. Het pand, gebouwd in 1991, biedt tal van mogelijkheden voor uitbreiding en is perfect geschikt voor gezinnen of voor wie op zoek is naar een fijne plek met volop potentieel. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 109 m² en bevindt zich in uitstekende staat.
nieuw
Op te frissen leuke gezinswoning op 7a31ca in rustige en gegeerde Lummen
Lummen € 275.000
  • 3
  • 184 m²
Deze open bebouwing, gelegen aan de Geneikenstraat 17 in Lummen, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime woning met potentieel. Met een perceeloppervlakte van 731 m² en een bewoonbare oppervlakte van 184 m², geniet je hier van zowel binnen- als buitenruimte. De woning, gebouwd in 1965 en deels gerenoveerd in 2019, heeft een solide basis en biedt alle mogelijkheden om er een moderne en comfortabele thuis van te maken. De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt met veel groen, maar toch vlakbij alle voorzieningen.
nieuw
Volledig afgewerkte nieuwbouw woning in pastorijstijl met 3 à 4 slaapkamers op zonnig perceel in Ham
Ham € 426.780
  • EPC 16
  • 3
  • 202 m²
Met een prachtig bosrijk gebied in de achtertuin, werd deze hoogwaardige halfopen nieuwbouw woning afgelopen jaar opgetrokken in Ham. Wie houdt van kwaliteit, licht en optimaal wooncomfort, mag alvast beginnen met watertanden. En voor de energiefactuur hoef je ook al niet te vrezen: de woning werd volledig gebouwd volgens de hedendaagse energienormen, beschikt over 15 zonnepanelen én doet aan regenwaterrecuperatie. Wanneer we de rustig gelegen Kwamol binnenrijden, valt de knappe pastorijstijl van de woning op nummer 12C meteen in de smaak.
nieuw
Zalig, rustig gelegen perceel van 4a 08ca voor gesloten bebouwing in Tongeren
Tongeren € 63.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Is jouw gesloten droomwoning nog op zoek naar een zonnige tuin en zeer rustig gelegen bouwgrond? Dan leg jij wellicht binnenkort de eerste steen op lot 2 in Neremsbroek te Tongeren. We bevinden ons in het bijzonder rustige Neremsbroek in Tongeren. Deze leuke bouwgrond heeft een aangename oppervlakte van 4a 08ca. Met een perceelbreedte van 8,70 meter en een comfortabele diepte van 26,98 meter is dit perceel geschikt voor een stijlvolle en hedendaagse gesloten bebouwing. Zo bouw jij hier binnenkort jouw droomwoning met een maximale bebouwbare oppervlakte van 131m² .
nieuw
Luxe appartement met 3 slaapkamers in het centrum van Helchteren
Houthalen-Helchteren € 430.000
  • EPC 126
  • 3
  • 178 m²
Dit luxe appartement op de eerste verdieping, gelegen aan de Kazernelaan 38/1 in Houthalen-Helchteren, biedt een uitzonderlijke woonervaring. Het gebouw werd oorspronkelijk opgetrokken in 1981, maar in 2012 grondig gerenoveerd om aan moderne woonstandaarden te voldoen. Met een instapklare afwerking, airconditioning, en een ruime indeling is dit appartement perfect voor wie op zoek is naar comfort en een centrale ligging. De totale bewoonbare oppervlakte van 178 m² biedt veel leefruimte en de grote raampartijen zorgen voor een aangename lichtinval in elke kamer.
nieuw
Instapklaar 2-slaapkamer appartement met mogelijkheid tot eigen garage in hartje Koersel
Beringen € 215.000
  • EPC 161
  • 2
  • 86 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Investeren? Kopen? Of toch verhuren? In de ideaal gelegen Pieter Vanhoudtstraat wacht een instapklaar appartement met 2 slaapkamers dat ongetwijfeld aan al jouw vastgoed-verwachtingen voldoet. We nemen je dus graag mee naar het levendige centrum van Koersel, waar makelaar Yens jou een rondleiding geeft. De statige, halfopen bebouwing werd oorspronkelijk neergezet in 2003 en oogt modern. En deze moderne look van het exterieur, wordt probleemloos verdergezet in het interieur.
nieuw
Trendy en instapklaar handelspand met optie tot magazijn op TOPlocatie in centrum Koersel
Beringen € 125.000
Zoekt jouw nieuwe businessavontuur nog zijn ideale plekje? Of ben je eerder op zoek naar een zeer gunstig investeringseigendom? Je zal zonder enige twijfel meteen overtuigd zijn door het grote potentieel hier in het hartje van Koersel. Op de belangrijke Pieter Vanhoudtstraat, pal in het centrum van het bruisende Koersel houden we halt aan huisnummer 17 bus 1. Dit gunstige handelspand uit 2003 bevindt zich volledig gelijkvloers, hetgeen meteen voor een bijzonder vlotte toegankelijkheid zorgt en tegelijkertijd een zeer grote visibiliteit met zich meebrengt.
nieuw
Te renoveren rijwoning met potentieel in Borgloon
Borgloon € 175.000
  • EPC 323
  • 4
  • 194 m²
Op zoek naar een woning met karakter, centraal gelegen en met tal van mogelijkheden? Dan is deze woning aan de Tongersesteenweg 39 zeker iets voor jou! Gebouwd in 1934 en met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 194 m², biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. Hoewel de woning te renoveren is, werd ze altijd goed onderhouden en biedt ze een stevige basis voor wie zijn eigen stempel wil drukken. Bij binnenkomst voel je meteen de charme van een woning uit vervlogen tijden.
nieuw
Riante grond van 21a 79ca met eindeloos groen zicht vlakbij centrum van Tongeren
Tongeren € 198.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Vooraan een uitzonderlijk vlotte bereikbaarheid en uiterst veelzijdige omgeving, achteraan niets dan pure natuur en eindeloos groen. Wie legt binnenkort de eerste steen van zijn ideale droomwoning op dit riante perceel te Tongeren? Is jouw knappe, vrijstaande nieuwbouwwoning nog op zoek naar dé ideale grond? Dan nemen we je heel graag mee naar de Luikersteenweg 318 net buiten het stadscentrum van Tongeren. Deze riante grond heeft een oppervlakte van maar liefst 21a 79ca.
nieuw
Zonrijke bouwgrond van 9a 56ca voor HOB in Sint-Truiden
Sint-Truiden € 97.500
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Leg jij binnenkort de eerste steen van jouw droomwoning in de deze prachtige natuurrijke omgeving nabij het centrum van Sint-Truiden? We bevinden ons in de zeer rustige en landelijk gelegen Groot-Gelmenlaan in Sint-Truiden. Nummer 25 behoort toe aan een magnifieke bouwgrond van 9a 56ca. Of je nu kiest voor een eerder moderne look of graag een stijlvolle, klassieke stijl wenst, deze bouwgrond biedt de ideale plek voor jouw fantastische gezinswoning met een lange uitgestrekte tuin. De tuin lijkt wel eindeloos ver te reiken dankzij het achterliggende agrarische gebied.
nieuw
Instapklare gelijkvloerse woning met 4 slaapkamers en gezellige tuin in Borgloon
Borgloon € 360.000
  • EPC 692
  • 3
  • 151 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Stel je voor: wonen in een open bebouwing op een prachtige locatie in Borgloon. Gelegen aan het Sint-Jozefsplein 2, in een rustige, doodlopende straat, biedt deze woning niet alleen een heerlijke woonervaring maar ook de rust en charme van het omringende landschap. De woning werd gebouwd in 1980, maar in 2023 grondig gerenoveerd, zodat ze instapklaar is en voldoet aan alle moderne comfortstandaarden. Met een bewoonbare oppervlakte van 151 m² en alles op het gelijkvloers, hoef je geen enkele trap op. Ideaal voor jong en oud.
nieuw
Leuke op te frissen gezinswoning met groot bijgebouw op 17a 03ca centraal tussen Diepenbeek en Hasselt
Diepenbeek € 290.000
  • EPC 332
  • 3
  • 178 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een zalig eindeloos groen zicht achteraan en een uiterst vlotte bereikbaarheid vooraan. Wie op zoek is naar een bijzonder gunstig gelegen gezinswoning haast zich best naar de Rooistraat 42 te Diepenbeek. Bovendien zorgt het grote bijgebouw aan deze leuke gezinswoning voor de meest uiteenlopende mogelijkheden. Deze vrijstaande gezinswoning bevindt zich op een knap perceel van maar liefst 17a 03ca. En alsof de uitzonderlijke perceeldiepte van maar liefst 89,7 meter nog niet genoeg is, lijkt jouw diepe tuin werkelijk nooit te eindigen.
nieuw
Uniek gelegen vastgoed op 50 are aan de mijnterril van Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 320.000
  • 4
  • 200 m²
Omringd door eindeloos groen… gelegen in de pure natuur… maar zonder in te boeten op een veelzijdige en dynamische omgeving. Begin jij al te dromen? We bevinden ons in de Weg naar de Grauwe Steen vlakbij de mijnterril van Heusden-Zolder. Huisnummer 128 behoort toe aan een uniek gelegen perceel met een riante oppervlakte van maar liefst 50 are. Een eerste grote belangrijke troef van dit perceel is dat het gelegen is ‘zone vreemd’. Dit betekent meteen dat pure rust, zalig groen en een grote privacy hier moeiteloos afgevinkt kunnen worden én bovendien voor altijd een absolute zekerheid zijn.