Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Instapklare charmante gezinswoning in Riemst
Riemst € 320.000
  • EPC 120
  • 3
  • 168 m²
Welkom in deze instapklare, moderne woning uit 2014, gelegen in de rustige en charmante Keelstraat 14B te Riemst. Deze gesloten bebouwing is een ideale thuis voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een uitstekende ligging. Gelegen in een voormalig vierkantshoeve, biedt deze woning een unieke combinatie van historische charme en moderne voorzieningen. De bewoonbare oppervlakte van 168 m² biedt voldoende ruimte voor het hele gezin.
nieuw
Instapklaar 2-slaapkamerappartement in hartje Beringen
Beringen € 235.000
  • EPC 109
  • 2
  • 78 m²
Dit instapklare appartement op Collegestraat 4 bus 2 in Beringen bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw uit 2003. Met een bewoonbare oppervlakte van 78 m² biedt dit appartement jou alvast een comfortabele woonruimte. Bij binnenkomst via de hal wordt de praktische indeling meteen duidelijk. Je komt direct uit op de ruime woonkamer van 26,10 m², voorzien van voldoende lichtinval door de grote raampartijen. Bovendien kom je vanuit het schuifraam terecht op een knus terrasje van 5,5 m². Deze leefruimte loopt over in een functionele open keuken van 6,82 m², met een aangrenzende bergruimte.
nieuw
Te renoveren gelijkvloerse woning op 12 are 75ca
Beringen € 260.000
  • EPC 562
  • 4
  • 165 m²
Deze open bebouwing, gelegen op Vossenhoek 11 in Beverlo, biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een ruime woning in een groene en rustige omgeving, met tal van mogelijkheden voor renovatie. De bungalow, gebouwd in 1970, beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 165 m² en is ideaal voor wie houdt van ruimte en rust, terwijl de nabijheid van voorzieningen zorgt voor het nodige comfort. De woning heeft een te renoveren staat, maar biedt volop potentieel om omgevormd te worden tot een moderne gezinswoning.
nieuw
Zeer ruim en instapklaar duplex appartement met 3 slaapkamers en garage in Beringen
Beringen € 310.000
  • EPC 130
  • 3
  • 156 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in Beringen! Of zeggen we beter welkom thuis? Joke verwelkomt je maar al te graag in de uiterst vlot bereikbare Hekstraat. Op huisnummer 6 wacht namelijk een ontzettend ruim én instapklaar duplex appartement op nieuwe eigenaars. Nemen we samen een kijkje? Het appartement, gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw met slechts enkele appartementen, biedt een rustige en sociale sfeer zonder geluidsoverlast. Het appartement, gebouwd in 2008 en perfect onderhouden door de vorige eigenaar, straalt een aangenaam gevoel uit.
nieuw
Ruime woonst met kapsalon en praktijkruimte op 17a 60ca
Beringen € 635.000
  • EPC 183
  • 4
  • 357 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ontdek deze prachtige open bebouwing op de Beverlosesteenweg 210 in Paal. Deze instapklare woning uit 1987 biedt een uitzonderlijke woonervaring met een royale bewoonbare oppervlakte van 357 m². De woning is recent gerenoveerd en voldoet aan de moderne woonwensen, waardoor u zich meteen thuis zult voelen. De woning beschikt over een ruime en lichte living van 40 m², perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. De nieuwe keuken, geïnstalleerd in 2010, beslaat 18 m² en is voorzien van alle moderne apparatuur en gemakken.
nieuw
Statige herenwoning van 279 m² met 4 slaapkamers en tuin met boomgaard
Diest € 300.000
  • EPC 652
  • 4
  • 279 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze charmante open bebouwing gelegen aan de Hasseltsebaan 72 in het pittoreske Diest is een ware parel voor liefhebbers van historische panden en biedt een fantastische basis voor een renovatieproject. Met een rijk verleden dat teruggaat tot 1899, staat deze woning te pronken op een ruim perceel van 16a 50ca en heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 279 m2 die royaal verdeeld is over drie niveaus.
nieuw
Recente energiezuinige (E10) gezinswoning met ZO-oriëntatie te Lummen
Lummen € 460.000
  • EPC 10
  • 3
  • 200 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Stel je voor: je woont binnenkort in deze prachtige halfopen bebouwing aan de Genenbosstraat 20A in Lummen. Deze woning, gebouwd in 2020, zal je alles bieden wat je nodig hebt voor een comfortabel en energiezuinig leven. Met een bewoonbare oppervlakte van 200 m² en een uitzonderlijk E-peil van slechts 10, zullen je energiekosten laag blijven, terwijl je geniet van alle moderne voorzieningen. Op slechts enkele minuten van de snelweg, scholen en winkels, woon je hier in alle rust, met alle faciliteiten binnen handbereik.
nieuw
Ruime open bebouwing met magazijn
Beringen € 375.000
  • EPC 214
  • 3
  • 153 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze instapklare open bebouwing, gelegen aan de Diestersesteenweg 132 in Beringen, biedt een ideale combinatie van modern wooncomfort en ruime werkmogelijkheden. Gebouwd in 1986 en recent gerenoveerd, heeft deze woning een bewoonbare oppervlakte van 153 m². De renovaties van de keuken en badkamer zorgen voor een eigentijdse uitstraling en extra comfort. Bij binnenkomst in de ruime hal wordt direct de aangename sfeer van de woning voelbaar. De royale living van 32 m² biedt een heerlijke ruimte om te ontspannen en te genieten van gezinsactiviteiten.
nieuw
Centrum gelegen gelijkvloers appartement
Beringen € 229.000
  • EPC 397
  • 1
  • 118 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit instapklare appartement, gelegen aan Koersel-Dorp 21/2 in het charmante Koersel, biedt een comfortabele en moderne leefruimte. Het appartement bevindt zich op de begane grond en is gebouwd in 1955, met een totale bewoonbare oppervlakte van 118 m². Bij binnenkomst komt u in de hal die leidt naar verschillende ruimtes van het appartement. De ruime woonkamer van 25 m² biedt voldoende ruimte voor ontspanning en entertainment. De woonkamer heeft directe toegang tot de open keuken, die met een oppervlakte van 43 m² royaal en praktisch is ingericht.
Instapklare landelijke woning met paardenweide op ruim 1ha
Beringen € 550.000
  • EPC 300
  • 3
  • 203 m²
In de Molenvijverstraat 3 in Beverlo bevindt zich een open bebouwing die in 1997 is opgetrokken. De woning biedt een bewoonbare oppervlakte van 203 m² en is instapklaar. Gelegen op een mooi zonnig perceel van 12are 16 centiare, met aanliggende paardenweide van 1 hectare 6 are en 36 centiare, biedt deze woning een comfortabele en praktische indeling met volop ruimte voor een gezin. Op de begane grond stap je binnen in een uitnodigende hal die direct toegang biedt tot de verschillende vertrekken. De ruime woonkamer van 30 m² vormt het hart van het huis en biedt via grote ramen zicht op de veranda en de tuin.
nieuw
Volledig gerenoveerde en instapklare gezinswoning vlakbij B-Mine
Beringen € 340.000
  • EPC 340
  • 3
  • 128 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde woning aan de Laan Op Vurten 96 in Koersel. Hier wacht u een combinatie van authentieke charme en hedendaags comfort. Deze halfopen bebouwing, oorspronkelijk opgericht in 1930, heeft recent een totale transformatie ondergaan in 2024. Met een bewoonbare oppervlakte van 128 m², verdeeld over twee niveaus, biedt dit huis een instapklare thuis met ruimte voor het hele gezin. Op de begane grond opent de hal zich naar een genereuze woonkamer van 30 m² waar licht en ruimte regeren.
nieuw
Vrijstaande gezinswoning in een rustige buurt in Beringen
Beringen € 239.000
  • EPC 524
  • 3
  • 174 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Gelegen in de rustige Sint-Annastraat te Beringen, biedt deze ruime open bebouwing een uitstekende kans om een charmante woning naar eigen smaak te renoveren. Met een bewoonbare oppervlakte van 174 m² en tal van uitbreidingsmogelijkheden, is dit huis perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en rust. Het pand, gebouwd in 1961, heeft een solide basis. De keuken kreeg reeds een update in 1980. Het geheel vraagt om een opfrissing, waardoor het een ideale gelegenheid is om moderne accenten toe te voegen aan deze karaktervolle woning.
nieuw
Knappe bouwgrond voor HOB van 8a 82ca met achterliggend groen in Geetbets
Geetbets € 125.000
Welkom in Haspengouw! In de rustig gelegen Kwadestraat te Geetbets, ligt dé basis voor de rest van jouw leven! Ontdek samen met ons of dit perceel alle troeven in handen heeft om de woning waar je altijd al van hebt gedroomd te bouwen! Extra leuk om te weten is dat de bouwplannen voor een fantastische halfopen bebouwing met 3 slaapkamers reeds aanwezig zijn! Zo kan jij hier, in harmonie met de aangrenzende buur, kiezen voor een leven vol comfort en rust! Je hoeft je hoofd dus niet meer te breken over de indeling, de stijl en de hoeveelheid slaapkamers. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is genieten!
nieuw
Rustig gelegen bouwgrond van 8a 76ca voor HOB met zicht op achterliggend groen in Haspengouw
Geetbets € 125.000
Welkom in de Kwadestraat, waar dé perfecte basis voor de rest van jouw leven ligt. Je mag stilletjes aan beginnen dromen van een warme thuis op een magnifiek bouwperceel. En dit allemaal in het rustige Geetbets. De aantrekkelijkheid van de open en bosrijke omgeving is onmiskenbaar en creëert de ideale setting voor jouw toekomstige thuis, kom maar mee. De dromen zijn er, alleen de bouwgrond ontbreekt nog. En met dat laatste kunnen wij jou helpen. De rustige en landelijke omgeving zet de puntjes hier alvast op de i. Binnenkort zal je hier genieten van elkaar en kunnen de kinderen in alle veiligheid opgroeien.
Magnifiek gerenoveerd 3-slaapkamer appartement in centrum Kuringen met garagebox
Hasselt € 279.000
  • EPC 182
  • 3
  • 110 m²
Een magnifiek gerenoveerd en ruim appartement… Vlakbij het centrum van Kuringen én op een boogscheut van Hasselt. Het lijkt te mooi om waar te zijn maar hier in de Grote Baan 23 bus 2 in Hasselt wordt die droom toch werkelijkheid. Kers op de taart, het Italiaans design meubilair, de verlichting alsook de raamdecoratie zijn inbegrepen in de verkoop. Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in 1972. In 2015 werd het dak geïsoleerd en vernieuwd. Recent in 2024 was het de beurt aan het appartement zelf. Tijdens de totaalrenovatie werd er kosten noch moeite gespaard voor een hoogwaardige en kwalitatieve afwerking.
Ruime woning (469 m2) met veel potentieel op prachtig perceel (54a 17ca) te Bolderberg
Heusden-Zolder € 750.000
  • EPC 190
  • 4
  • 469 m²
Op een prachtig perceel van 5417 m², gelegen in de Waterlozenstraat te Heusden-Zolder, bevindt zich deze indrukwekkende open bebouwing die in 1998 werd opgetrokken en intussen meerdere verbeteringswerken onderging. De woning is instapklaar en biedt een moderne, hedendaagse indeling met ruime, lichtrijke kamers. Het totale woonoppervlak bedraagt maar liefst 469 m², waardoor elke ruimte royaal aanvoelt. De kleurrijke woning is misschien helemaal jouw ding maar indien je het liever neutraal hebt, zie je op onze renders wat een prachtige woning je kan maken mits verf- en interieuraanpassingen!
nieuw
Op te frissen appartement met 2 slaapkamers en garage op TOPlocatie in centrum Hasselt
Hasselt € 225.000
  • EPC 127
  • 2
  • 80 m²
Een knap appartement, twee slaapkamers, een privé garagebox en een absolute TOPlocatie! Het kan morgen al van jou zijn! Ben jij op zoek naar een leuk appartement voor jezelf of als uiterst gunstige investeringseigendom? Dan zit je in de Congostraat 30 b7 in het centrum van Hasselt zonder enige twijfel aan het juiste adres. Het appartement is gelegen in de residentie St-Jan en werd gebouwd in 1970. Tal van zaken werden de afgelopen jaren al gerenoveerd. Zo werden er onder andere in 2017 hoogwaardig hoogrendements ramen geplaatst en werd er in 2018 een nieuwe gasketel geplaatst.
nieuw
Ruime, instapklare gezinswoning vlakbij het centrum van Leopoldsburg
Leopoldsburg € 449.000
  • EPC 154
  • 3
  • 180 m²
Gelegen in de rustige Marcel Torfsstraat 35 te Leopoldsburg, vindt u deze prachtige open bebouwing. Deze instapklare woning uit 1956 werd in 2012 volledig gerenoveerd en in 2021 verder verduurzaamd met zonnepanelen en een vernieuwde trap. Met een bewoonbare oppervlakte van 180 m² biedt deze woning tal van mogelijkheden voor een comfortabel leven. De ideale ligging op slechts 1 km van scholen, winkels en recreatiemogelijkheden, maakt deze woning perfect voor gezinnen. Ook de vlotte verbinding naar de snelwegen, op 10 km afstand, biedt een uitstekende toegankelijkheid.